Prylar – behöver vi katter det?

Fleece kitkat 3948_draperad
Mjau, jag kunde inte motstå fleecepläden från Engelsons för bara 49 kr – men jag ska nog sy en s.k. ”Bumbibädd” av den… Skulle jag ha beställt påslakan också kanske??? Hmmmmmmm…. Nä, vi har nog med sänglinne, tror jag. Gosighetsfiltar är viktigare, eller hur?
Engelsons Kitkat 3945_2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Prylar – behöver vi katter det?”

    1. Mjau, faktum är att jag tog hem några extra och tänkte stoppa minst en i ett Tasseripaket! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *