Allt spinnande som husse och matte gör

…kan inte ens överträffa* hur kul vi har det på Landet! Ha, våran husvakt kan sitta där hemma på vår balkong och pysa så mycket han vill, medans vi ligger och solar oss här i gräset och kan jaga RIKTIGA MÖSS!  Tanja har visat oss några favoritställen.

Nova körde igång vid halv 6 i morse och vrålade ”Släpp ut mig!” tills Stora husse vaknade. Då ville hon ut och jaga RÅDJUR till frukost!

*Här är en gammal bild från en annan resa, där matte har väldans skoj i vattnet – det är visst något i den stilen hon och husse har för sig nu…  060808 228b
Mjau, nog måste det vara bättre att hålla sig där det är mindre blött???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Allt spinnande som husse och matte gör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *