Mycket att pyssla med på Landet

Som vanligt några pass i kattgymmet, här med Cat Tunnel Attack-övning:
IMG_2847
Nova hjälpte Stora matte att sortera upp ett gäng porslinskatter som ska bli auktionsobjekt så småningom, det var massor:
IMG_2838
Mjau, en hel låda katter som vädjar om att få hitta hem!!!!
En del är roliga, en del är fula men festliga och allihop är nyss diskade!
IMG_2828
Här i ”hemliga skåpet” får de bo:
IMG_2888[1]
Snön började falla och det var rätt hypnotiskt att stirra ut på… Skönt för oss att vara inne!
IMG_2945[2]
Syns det att min päls är alldeles nyborstad??!
IMG_2845

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *