Kvällens njutning

Jag jamar bara en sak: Man skrattar så att morrhåren blir krulliga:

Eller hur!!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kvällens njutning”

  1. Så bra de spelade och tänk att ALLA kissana pep i rätt tonart!
    Tur att de var kramiskissar och inte riktiga, eftersom han klämde så hårt på dem…
    1000-tack snälla Wiki för att du visade filmsnutten 🙂

    Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *