Målning – bäst att gömma svansen…

Matte har fått för sig att hon ska måla om fondväggen i vardagsrummet i morgon! Färg har hon köpt men inte roller och penslar.. Det är därför jag sitter på svansen – den får hon INTE låna för att stryka ut färg, så det så!  Men om du klickar på den här bilden så kommer du till en fantastisk sida om hur man målar fina katter:
flera

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Målning – bäst att gömma svansen…”

  1. Ja då lär ni ha tassarna fulla imorgon när ni skall övervaka matte, men det är nog bra om ni aktar era svansar. 🙂
    Vilka fina katt-teckningar/målningar! Tänk om ändå matte kunde göra sånt *drömmer*
    *nosbuffar*

    1. Mjau – i samma klass som min husse då?!! Fast vi har väldigt roligt åt hans streckgubbar..! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *