Bäst!

httpv://youtu.be/dsizhf9p9FY

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bäst!”

    1. Mjau, med varm tass har jag puttat iväg rådisen till Nova – det är mer att jag vill ha matte för mig själv! TassKram Wikki

  1. Men Wiki, kunde du inte låta Nova ligga där och mysa och för en gångs skull vara ’leading lady’ i bloggen? Vi älskar dig ju i alla fall ♡ Och Nova också ♥♥

    Sollentuna ligan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *