Kärlek på domarbordet

Ömsint ser domaren på den avslappnat spinnande Farbror Fritzz, som just visat hela magen och parkerat tvärs över hans papper: ”Hur hade du tänkt att jag skulle kunna skriva nu, lille vän?!”… Varpå Fritzz norpar hans penna!
IMG_1803
Mjau, kärleken till katterna visas mycket tydligt av dessa domare – rena romantiken!
IMG_1795

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kärlek på domarbordet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *