Regnet faller som tårar i elden

Brand2 rorbo-20140803-den-skogsbrand
Men det räcker inte långt. Röken sprider sin doft ända till oss i Örebro såväl som till Landet i Eskilstuna, en sorgesam doft av förstörelse och hetta. Det småregnar här men över brandområdet kommer knappt det ens – när en rejäl nederbörd i flera dagar behövs som mest kommer istället prognos om mer sol och värme…

Hela natten har jag drömt om katter som gråter över svedda nosar, brända tassar och rök som svider i lungorna innan den släcker deras medvetande. Vi är i trygghet, och kan inte föreställa oss fasan och oron hos alla människor som flytt elden men inte fått med sig alla sina djur…

STÖD DITT LOKALA KATTHEM! Både katthem som står redo att hjälpa brandens drabbade och ditt vanliga katthem behöver din hjälp nu! Värmen och torkan gör att upphittade katter kan vara i dåligt skick, uttorkade och med infekterade sår. Det finns fler katter där ute som väntar på att få plats – kanske din famn är platsen???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *