Elden breder ut sig…

ny karta
Dessvärre står de italienska vattenbombningsplanen fast i Polen pga dåligt väder. Men hjälpen från Frankrike ska anlända i kväll. Totalt jobbar nu 13 helikoptrar med släckningen från luften. Fokus är i första hand att rädda liv, och sedan rädda djur, egendom, hus och skog. Det gäller också att förhindra att branden sprider sig ytterligare och naturligtvis släcka den så snart som möjligt – men i dagsläget räknar brandbekämparna med att det kommer att brinna i upp till ett par veckor då elden nu fått djupt fäste i skog och mark.

Snälla SkaparKatten, skicka regn i massor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Elden breder ut sig…”

  1. Jag som trodde att vattenbombarna från Italien bombade på för fullt i dag. De har ju inte ens lämnat Italien, läste jag just nu.En sån otur på alla fronter. Kartan ser förfärlig ut. Vilket jätteområde som brinner!

    1. Mjau, det är helt vansinnigt, det verkar vara helt löjligt byråkratiskt strul som stoppar hjälpen: Nåt fånigt om att de är militärt registrerade och därför inte tillåts komma till Sverige förrän någon viss semesterledig byråkrat skrivit på… Morr! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *