Idag spinner vi för…

…att det sorgligt nog finns människor som väljer att avliva sin sjuka/skadade katt hellre än att ge den vård – ibland utan att ens försöka dra in en liten summa själv till kattens räddning. Hur kan man ha inställningen ”Äsch det är ju bara en katt!??” till ett levande väsen, en familjemedlem??? Hoppas spinnandet får er att ändra synsätt!!!

…att det glädjande nog finns människor som med små enkla gåvor, envist arbete och fiffiga tricks ändå gör det möjligt att hjälpa katter i nöd! Människor som stöder SnuffeFonden, katthemmen, katthjälpare och andra med sina generösa bidrag: Bakar fikabröd och skänker/säljer, virkar kattleksaker, ordnar loppis och auktioner, samlar tomglas, sätter upp information och affischer, hämtar/skjutsar/bär och kånkar, lagar och snyggar till den som ingen ville ha så det blir säljbart på katthemsloppis, syr bäddar… Det är ni som på oräkneliga antal vägar och sätt bär upp stor del av all kattverksamhet faktiskt!

…att vi hoppas att mattes gammelmatte ska bli lagad igen. Vi håller Tass i tassen och spinner högt för dig!!! Massor av kramar och kurr till vad det nu blir för operation i nästa vecka. *morrhårsdarr*

…att det finns tuffa katthjälpare som annonserar ut kattungar (Födda av den hittekattsmamma som de räddat från ett tveksamt öde.) med krav att de ska kastreras när de blivit könsmogna! Det är ett självklart krav tycker vi och hela katthemsvärlden håller med, det vet jag! Ett tips: Tar man bra betalt för kattungen – vilket man också ska göra! – så kan man lämna en kvittens ”För kattungen XXX är betalat XXX kr. Av dessa betalas XX kr tillbaka vid uppvisande av intyg på att katten kastrerats.”

…att det finns kloka människor som försöker rubba medias syn på katter – att allt inte är katternas fel – fortsätt kämpa denna kamp, ni och alla andra! Skriv insändare, skriv debattartiklar! Ifrågasätt, upplys, förklara, och nöt på så att journalister och skribenter vaknar! Heja heja!!!
tittar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag spinner vi för…”

  1. Å så kloka ord! Rätt jamat tycker vi. Det finns många människor som drar sina stån till stacken, på många sätt och vis. Alla efter sin förmåga och det är verkligen hedervärt.

    1. Mjau, så är det, och man ska ha respekt för dessa insatser! Som jag alltid jamat: Det är dropparna som bildar havet! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *