Simons Cat i badrummet… Ny film!

httpv://youtu.be/ApN73TUVMEU
Tänk vad han kan, Simon’s katt! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Simons Cat i badrummet… Ny film!”

  1. Skrattar så morrisarna hoppar
    Matte påstår att det där hade kunnat vara Bosse. Hon kan varken ha toarullar eller annat framme i badrummet. Skillnaden är att det hade varit Bosse som hade dragit ner draperiet. *fnissjam*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *