Viktiga tankar och en kopp thé

teatime
Att vara bloggkatt är ett mycket seriöst arbete, som kräver både mjukhet, klor och hjärna. Det behövs en fast tass, en engagerad själ och ett hjärta som brinner! Jag hoppas att jag uppfyller dessa kriterier!

Framför mig har jag nämligen ett Oerhört Stort Steg och ett Uppdrag som kräver all min fantasi och koncentration:
NÄSTA INLÄGG är nämligen mitt
9000
Så vad ska det innehålla? Tänka tänka tänka?!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Viktiga tankar och en kopp thé”

  1. O, den där bilden på katten vid frukostbordet blev jag alldeles tossigt förtjust i! Är det okej att jag ”stjäl” den?!?

    Vad gäller inlägg nr. 9000 så tror jag inte att du behöver svettas, Wikki – vad du är skriver är läsvärt!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  2. Håller helt med Klostermatten, vilken underbar bild! Vet du vem som har tecknat den eller om h*n har gjort fler illustrationer?
    Oj vad spinnande med inlägg nr 9000! Vi ser med spinning fram emot det!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *