Att ha jamat 9000 gånger…

5 GÅVAHur mäter man om ett jam blir hört?
Hur vet man om någon finns som lyssnar?
Hur många jam till behövs?

Niotusen gånger har jag öppnat mallen för nytt blogginlägg, tassat en rubrik och fyllt på med text, biler eller bådadera…

Min röst, mitt lilla Wikki-Jam, höjs här på bloggen för alla de katter som behöver bli hörda, sedda, lyssnade på – och räddade! Jag ropar för alla slags katter, för dem som inte fick en chans och för dem som darrar, hungrar, lider, för dem som letar och flyr och framför allt VÄNTAR!

KATTERNA SOM VÄNTAR PÅ DIG, JUST DIG! PÅ DIN HJÄLP, i någon form!

Jag kommer att jama 9000 gånger till, ja ända tills du lyssnar!
DU BEHÖVS!

För HJÄLP! Nu behöver vi verkligen massor av HJÄLP!!!
9000 gånger HJÄLP och lite till!

Bidrag behövs till katter som tickar stora veterinärpengar även hos våra katthem, och stöd behövs till katträddare som kämpar febrilt för att få bukt med kolonier och vanvårdsärenden. Samt det haglar in böner om stöd från SnuffeFonden, och innehållet där  är magert just nu…
snuffe2

Så vad hittar vi på?! Mjau, en Wikki Auktion så klart! Och inte på vad som helst heller, utan på en blandad samling KATTKONST!!! Så här går det till:

I följande inlägg presenteras ett antal kattkonstverk! En del är tryck, en del är gjorda i decoupage, en del är akryl, akvarell, ja det är en salig blandning. Vissa är original som bara finns i det exemplaret. Varje tavla har ett nummer som du kan ange när du lämnar bud i kommentarsfältet efter inlägget. Buden kommer att läggas upp så de syns i inläggen sedan. Auktionen pågår tills alla tavlor (Om möjligt) blir sålda! Hur vi sedan ordnar leverans av tavlorna löses individuellt beroende på vem som ropar hem vad. Spinnande, eller hur? Och intäkterna från dessa verk går till SnuffeFonden! Så häng med nu! Höj tassen och buda!

För jag hoppas att detta mitt 9000e inlägg ska ge bestående värde för några behövande katter!!! Tass på er!

PS. Det kommer att ta halva natten att lägga upp alla bilder, så ha tålamod! Mer info om mått och material kommer att kompletteras med så småningom på alla kattverken. (Stora matte är upphovstass till en del av dem, hoppas inte det ska kännas tjatigt?!)

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att ha jamat 9000 gånger…”

  1. WOW , har du jamat ihop 9000 inlägg ?!
    Det är djupt imponerande !!
    Såg att Kattfotens Katthem i Halmstad hade satt in en länk till ditt blogginlägg om kattungar på sin FB-sida 🙂

    Tassklappar o Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *