Mina bilder 4

Min matte är en hejare på att plantera, visste ni det? Hon gick i lära hos Stora husse som var kyrkvaktmästare någon gång på urtiden, innan oss…
IMG_0749
Jag kunde lugnt bara sitta och titta på! Och alla de andra städade undan spadar, krattor och blomlådor och sånt som vi hade använt.
IMG_0751
Och när så var och en hade lämnat sin sista hälsning…
IMG_0756
…satt matte tankfull och tänkte på sina älskade katter som tassat över Bron….
IMG_0754
Mjau, sov i SkaparKattens Frid nu, små vänner!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mina bilder 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *