Spana in den suveräna skylten!

Stort TACK till Josefine och hennes pappa som gjort en underbar skylt till katthemmet:
IMG_0050
*svansdans och tass-applåder*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Spana in den suveräna skylten!”

  1. Jamarsnygg! Ni har en så fin logga, tycker vi… man vill liksom gosa med katten på den *ler stort* Bra också att ni syns ordentligt, för det är lite knepigt att hitta till er *fniss*

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  2. Jamarfin! *tassen upp*
    Jamarstort tack för paketet och det fina innehållet, matte hämtade ut det idag. Leksakerna blev genast omtasstagna *fnissjam*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *