Godis designat för oss?

Det här är anti-hårbollgodis till mig, med en Nova på!
IMG_0061
Och det här är myntaspecial till Nova med en Wikki (Nästan i alla fall!) på!
IMG_0064
Dem hittade vi på Grizzly Zoo. Tass på er, nu ska vi sola på balkongen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Godis designat för oss?”

    1. Hmpf… Matte lade dem is kåpet och sa att vi hade andra öppna påsar med gottis som skulle ätas upp först?!! *mutter* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *