Hero hojtar ”Hämta mej!”

IMG_9827
”Du Wikki!” jamade Hero, ”Kan jag slinka med dej ut en sväng? Jag har förvisso en trevlig hylla här, allt är bra, men det skulle ju vara skönt med ett eget Riktigt Hem!”
IMG_9794
Gefle katthem berättar: Hero är en äldre och stor hankatt på ca 5-7 år, han har levt ute en längre tid och kom in smutsig, okastrerad, inte ID-märkt och full med fästingar och öronskabb. Nu är han badad och fri från fästingarna. Han är otroligt snäll och även pratglad, han behöver mycket kärlek i sitt nya hem och att kunna få vara utomhus.

”Hallå Jam – hör ni mig?! Kom snart!” ropar Hero…
IMG_9828

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *