Tack Plantagen Eskilstuna!

IMG_9523
Stora matte skulle bara förbi och köpa en födelsedagspresent, men blev välförsedd med mer än så: Katt- och hundmat, godis och kattsaker i ett enda jättelass! Det kändes som en skön svett rinnande längs ryggen när allt detta senare lastades över i Eskilstuna-katthjälparna Livbojens bil!

richSärskilt tack för bäddar, klotänger och pälsborstar som alltid går åt att ge till våra jourhem, både på Livbojen och Örebro katthem! Kurr på er!

 

Fotnot: Saken är den att när man får chansen att ta emot en väldig massa saker och sedan direkt kan ge dem vidare till något meningsfullt – det är då man känner sig verkligt RIK… Även om man inte behåller en enda sak för egen del. Givandets glädje är en hjärtats förmögenhet som inte kan mätas i kronor eller ören!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack Plantagen Eskilstuna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *