Dags att packa och pyssla

Jag har letat i utbudet av Littlest Pets och det här var den mest Wikki-liknande katt som jag hittade i sortimentet. Söt eller hur:
bl
Nu ska jag packa ihop alla MiniHemlösingarna som ska till sina nya hem, och på måndag får PostKatten ta hand om deras transport! Tass på er så länge!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *