Förlåt strulet igår!

PREEEEECIS när vi skulle avsluta AdoptionsDagen med mina MiniHemlösingar så packade Metrobloggen ihop och var oåtkomllig – igen! Det är precis som om den vill retas med mig! Morr!!! Det var unegfär som att känna sig utestängd på balkongen!
IMG_9116
Jag gick in i mitt tänkarhus och tjurade en lång stund. Matte och Stora matte försökte få bloggen att fungera men det gick inte, så de lade sig och sov till sist, långt efter midnatt.
IMG_9165
Så nu är det skönt att vakna till en ny morgon, jag ska snart väcka matte så hon kan tassa till jobbet. Sedan får vi smyga omkring här, för husse har sovdag efter sitt nattjobb. Jag ska bara ta hand om krypet i fönstret först:
IMG_9222
Jag behöver nog dagsova lite också – så summeringen av AdoptionsDagen får komma lite senare! Ska bara kika i kylskåpet om det finns nåt kvar av min goda födelsedagsskinka, man sover gottare med lite mat i magen… Tänk att jag blivit 8 år! *spinner*

PS: Ta och titta in på Majsans auktion som också är till förmån för SnuffeFonden! Den är öppen några dagar till! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Förlåt strulet igår!”

  1. Kattulationer på Födelsedagen om än lite sent. Du känner ju min förvirrade matte Wikki. Hon skickar en Jättenospuss till dig.
    Sören

  2. HurrJam för finaste Wiiki! Typiskt att det inte funkar när man har extra vwikktiga saker att meddela! Fina bilder på dig! Ha en skön söndag med husse! nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *