En kvart till är AdoptionsCenter öppet

IMG_9341Nu har jag firat min 8-årsdag med att adoptera ut små hemlösa vänner, och det gör mig så glad att så många kära bloggvänner vill vara med! Det är den bästa present jag kan få!

Matte vill att vi själva adopterar lilla flygekorren Grane, så vi puttar in ett bud också! Kurr!

Men nu är det snart bara en kvart till som vi håller öppet! Hur går det med de andra små Hemlösingarna som ingen adopterat än… Jag måste fundera!

Och jag har just fått veta att på Landet hade Stora husse hissat flaggan för mig! Kurr igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *