Jorkie, en MiniHemlösing med mustasch

IMG_9416När Jorkies husse skulle skiljas så blev det sådant bråk att Jorkie helt sonika smet ut genom dörren och tassade bort från allt bråk. Han längtade efter lugn och ro, och kom tassande till mitt AdoptionCenter för att be om hjälp.

Kan du ta hand om Jorkie? Han är allergisk mot höga röster och arga personer, så du bör vara mild och mjuk!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *