En Hemlös Kanin med extra lurv

IMG_9437 IMG_9438
Angorakaninen Pagod är en äkta charmör! Han har tyvärr helt enkelt blivit utkastad av en ansvarslös ägare och söker nu ett nytt hem där han kan få flirta och gosa och mysa med en mer uppskattande människa, som förstå att Pagod inte är nån sol-å-vårare, utan kort och gott en myskille! Känner du att du vill ha lite kanincharm?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En Hemlös Kanin med extra lurv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *