Fast i en soffa

Husse och matte skänkte bort en klunsig 3-sitssoffa till välgörenhet, och för att få ut den ur huset behövde soffan monteras isär. Det var väl ingen som tänkte riktigt på var katterna Tubbs och Crockett befann sig, men efter att möbeln avhämtats så gick Tubbs och letade efter sin kompis… Och familjen tänkte att kanske hade han tagit sig en vända i kvarteret – det var ju ändå mars.
crockett
Det var först när de nya ägarna till soffan – fyra dygn senare – hörde ett jamande från soffan de nyss köpt i St Luke’s Hospices välgörenhetsbutik i Grays, Essex, i sydöstra England, som tioårige Crocketts belägenhet uppdagades! Bottenstycket fick skruvas loss igen och Jenny Munro, chef för St. Luke’s, berättade: ”I  couldn’t believe what I was told when a customer phoned to say that they had  bought a sofa from our shop and that they were delighted with the purchase  except for the fact it had a cat inside.” enligt Daily Mail. Vilken tur att soffan trots allt hamnade i en butik och inte på soptippen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *