Se upp med vad du gör – det kan ”Go viral!”

lux
Det var i mitten av mars som en familj i Portland ringde polisen och bad om hjälp – de hade nämligen tvingats barrikadera sig i sitt sovrum med baby och hund därför att deras katt Lux hade anfallit dem!

Polisen ryckte ut och fick fånga den ilskna och stadige 4års Himalaya-killen Lux med stång och snara uppe på kylskåpet. Med stadig avser man en matchvikt på 22 pound, nästan tio kilo… Lux fick åka till ett katthem medans familjen lugnade ned sig. Vad som inte lugnade ned sig var nätspridningen med storyn om den ilskna katten – på Twitter, FB och flera andra forum spred sig den märkliga berättelsen…

Husse berättade att Lux attackerat den åtta månader gamle Jesse, och husse hade fått ta till en spark för att få bort katten. Då anföll den hans ben istället – hela larmet till polisen kan lyssnas på HÄR om du klickar på ikonen ungefär mitt i artikeln. Lux hörs jama och skrika i bakgrunden. Och han kunde nog aldrig drömma om att detta samtal skulle göra dem och Lux till världskända – jama om att en katt ”goes viral”!
lux2
Vad som inte framgick lika tydligt till en början var upprinnelsen till attacken: Lille Jesse hade inte lärt sig kattvett och kröp, trots upprepade tillsägelser, efter Lux och slet i hans svans. Bilden ovan med den majestätiska katten kanske kan bekräfta att det var korkat gjort!!! Nåde den som olovandes hänger i en katts svans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Se upp med vad du gör – det kan ”Go viral!””

  1. Som vanligt är det vi stackars 4-beningar som får skulden när det någon på 2 ben som bär skulden – om man bara orkar se längre än nosen är lång. 🙁

    1. Mjau, det är som vanligt, det finns nån konstig sedvänja bland människor att tillåta sina ungar vad som helst? Hade nån av mina kattungar varit så oförskämd så hade den allt fått tassdask så det hette duga på ett tidigt stadium!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *