Hur många vred klockan fel?

urMatte säger att jag är världens bästa pälsiga väckarklocka! Oavsett sommartid eller ej så har jag även idag väckt henne i god tid för en gosestund, innan hon behövt gå upp! Matte funderar väldigt på hur jag kunde veta att jag skulle ställa om mitt katt-urverk just idag!

Som ni katter säkert vet så har vi ju urverket i magen: Drivs av hunger och larmar vid tomhet… Svårare än så är det inte!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hur många vred klockan fel?”

    1. Mjau, det var kul att se vad många klockor man hade som matte och husse skulle krångla med! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *