Katter tar inte svampar!

inte svamp
De klättrar i träd (Och annat) ändå!!!
22 fönstertittWikki klättrar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katter tar inte svampar!”

    1. Ok, det inlägget kom jag inte ihåg. Men jag lyckades inte få med hela mitt inlägg, det slutade: men jag skulle bli jätteglad om Wikki tittade in genom mitt fönster!
      Ulliga hälsningar från Raggisarna.

      1. Mjau, då ska jag se om jag kan scouta mig till var ditt fönster bor? *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *