Det drog ett mörker över norr (Varning! Otäcka bilder!)

Med sorgöjebyn i hjärtat och pälsen skälvande av rys skriver jag dessa rader…

Hur en människas (Eller fleras?!) grymhet kan bli så iskallt beräknande och hjärtlös, det förbigår min fattningförmåga! *svidande tårar*

Någonstans i Öjebyn går en kattplågare lös! Rapporter om försvunna eller konstigt skadade katter har kommit den senaste tiden, och denna stackars katt är det senaste offret. Den har sparkats, misshandlats och skjutits på, hjälplöst inslagen i plast och packtejp.

”Vi har en tid haft indikationer på att katter attackerats i området Annelund, katter har försvunnit eller kommit hem skadade. Håll koll på era katter, hur de mår och uppträder när de kommer hem råder hon bedrövat alla kattägare i Öjebyområdet.” säger Sara, Kattakuten i Norrbottens ordförande, enligt Norrbottens-Kuriren. Hon uppmanar också eventuella vittnen att höra sig till polisen.

Min vän Fjutten skriver så här på sin blogg, och det är så fint jamat att jag låter hans ord också bli mina:
Idag skriver jag lite, men det är något som jag egentligen inte VILL skriva om.
Men för att hedra denna lilla röda kissen, som vi kallar Saturnus, vill vi berätta om honom och hur fruktansvärt grymt hans värdefulla kattliv slutade 🙁
Den som gjorde detta mot honom, är säkert en sjuk människa, helt utan samvete.
Det enda vi kan hoppas är att den människan får ett straff, och att genom att berätta om detta kanske vi kan förhindra att fler svansbarn går samma grymma öde till mötes.
Käraste Saturnus, vår ledsagare, låt oss få kraft att kämpa vidare!

Jag hoppas bara så innerligt att det lidande som katten Saturnus fick blev så kort som möjligt… Ögonen blir dimmiga av tårar. SkaparKatten, bär denna lilla martyr till Din Frid i Din Mjuka Famn, där ingen smärta längre finns!
red

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Det drog ett mörker över norr (Varning! Otäcka bilder!)”

 1. Vi och husse blir så oerhört upprörda över sånt här *Frida stampar upprört med tassen*. Den som gör så här måste genast fångas in och få sitt straff.

  1. Kurr, vet ni vad jag brukar anse är det värsta (Eller snarare sagt ”bästa”!) straffet? Det är inte att bli behandlad likadant eller så – utan det är att INSE och FÖRSTÅ sitt felaktiga handlande, och gripas av sådan ånger att man ägnar resten av sitt liv till att gottgöra! Tusen gånger om! NosPuss Wikki

 2. Hur sjuk avtrubbad och avstängd kan en människa bli????? Det går över vår och mattes fattningsförmåga!

  1. Mjau, kanske beror detta våld på att någon inte har fattningsförmåga helt enkelt? *suck* NosPuss Wikki

 3. Det är inte någon av dom här idioterna som mördade katter på de mest grymma sett i GÖTEBORG och STOCKHOLM som gått igång igen.?Kanske flyttat för att få fortsätta någon annan stans.?

  (Kommentaren nämner fem personer, men då jag inte vill ha namnen spridda här, så har jag valt att dölja dem.)

  1. Tänk om man kunde få vågskålen att tippa åt andra hållet? Mer godhet, mer kattkärlek?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *