Visste ni att det finns så här fina kattfrimärken?

IMG_8692  IMG_8691
Stora mattes kompis Hasse kom med en fin present: Kattfrimärken som är jättesöta! ”Så kan du skicka dina kattbrev riktigt ståndsmässigt!” sa han. Men hur ska jag kunna slösa bort så vackra frimärken? Mjau, dem måste jag ju spara på!!! KurrTack, Hasse!
IMG_8693

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *