Är med kasse

bus
Här var det fullt bus! Matte är hemma och har ledig dag med oss, jamarkul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Är med kasse”

  1. Ååååå – den där kasseleken brukar vi också leka, den e jamarskoj men om vi leker å matte går hemifrån så klipper hon av handtagen! Man kan ju som katt fastna i ett handtag, det gjorde jag en gång! Jätte otäckt men mate kom räddade mig!
    Tasskram Sven

    1. Kurr, vi har solat på balkongen och drucket Eskilstunavatten som är rent och gott! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *