Katter kan vara lyckliga på ett katthem!

Solvind och Espirit bevisar det!
httpv://youtu.be/EULCc0TmRiY

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Katter kan vara lyckliga på ett katthem!”

    1. Visst är de underbara? Tänk att ha ett par sådana sötnosar i svanskrok hemma?! NosPuss Wikki

  1. Vår matte lånade filmen lite och la ut den på Stockholms Katthems fb-sida och den gör stor succé. Hon hoppas det var ok…. Självklart skrev hon att det är Örebro Katthems film.

    1. Mjau vad bra! Och vad klokt er matte skrivit om våra missevänner – det där ”utan ord” är så sant!!! <3 NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *