I gapet på Tass

Matte har ju berättat mycket om sin mormors stiliga pensionärkatt Tass… Hur mycket Tass längtade när hans gammelmatte var borta på sjukhus, och hur nöjd han är över att ha henne hemma nu för tiden.
IMG_8648
Man kan utan överdrift säga att han blivit mer bortskämd än nånsin…
IMG_8649
När Tass jamar beställning på grädde och gos så serveras det genast!
IMG_8665
Ja, han är verkligen en lycklig katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I gapet på Tass”

  1. Alla katter förtjänar att vara så lyckliga och bortskämda som Tass – och vi!!
    Nospuss till lille Tass ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *