Hallå bloggkompisar – nån som vill hälsa på i helgen?

welcome
Katthemmets monter är utmed glasfönsterväggen direkt efter entrén!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hallå bloggkompisar – nån som vill hälsa på i helgen?”

    1. Det var nog det som fick helgen att gå så bra??! Kurr!!
      Och det var många som kom och frågade efter Sören och var besvikna att han inte fanns på plats. Farbror Fritzz höll ställningarna istället!
      TassKram Wikki

  1. Önskar vi kunde skicka matte, hade varit kul men hon håller på att fixa i vårt kök så det går inte. Vi hoppas att katthemmet får in massor med pengar och att många katter får möjlighet till sitt eget hemma.NOsbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *