Det finns mycket man kan adoptera!

adopt
Vid Örebro Katthems bord på kattutställningen nu lördag + söndag kan man faktiskt få adoptera en liten söt kisse! Komplett med adoptionsintyg!

Och vill du skänka eller ”lämna porslinskatter för omplacering” så är alla slags sådana missar välkomna till oss som är på plats vid bordet på Conventum!
Vi hjälper alla katter att hitta nya hem, hälsar katthemspersonalen!
VÄLKOMNA! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det finns mycket man kan adoptera!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *