Sören gör det igen! Dubblar!

Grattis till nytt avtal med Four Friends ett år till, Sören! Kan du inte puffa på dem att jag också vill ha ett sånt avtal??! Dubblade Tasserier?! *buff*
söööören
Mjau Sören, jag hoppas verkligen att vi ses någon gång i alla fall detta år! Kurr!
nerksören
Här på mattes foto är Sören på Nerikes Kattklubbs utställning i januari 2011 när han ännu var i begynnelsen av sin klapparbana – vem kunde ana att den dagens BIS skulle vara det första i raden idag, närmare bestämt TRETTON STYCKEN!!! (Och jag glömmer inte den dagen för jag *nosrodnar* fick Sörens tullepaner!) Lycka till med 2014, kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Sören gör det igen! Dubblar!”

    1. Mjau, sedan ska man ju tänka vilken toppenmatte och superhusse han hittade, det var skickligt! TassKram Wikki

  1. Wikki. Det var väl det allra minsta jag kunde göra skicka blommorna till dig som tack för alla fantastiska kort din Matte tog på mig. Hur många var det nu? Ett par hundra eller nåt´. Fick i alla fall 80 på min Mejl Ju.
    Nospussar till dig, Nova och alla era betjänter.
    Sören

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *