Tänk att ha en egen ö?!

solo
irufushi-beach-and-spa-resort10Den här kissen ser med alla rätt ganska nöjd ut, och det har han all anledning att göra!

Kissen är nämligen den enda katten på den lilla ön Iru Fushi, i ögruppen Maldiverna. Och han har en hel lyxhotellsanläggning till sitt förfogande!

Vem skulle inte vilja ha en sådan här strand till kattlåda? *blink*Iru-Fushi-Beach-Spa

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tänk att ha en egen ö?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *