Snö i tassarna!

Nu börjar det vara små drivor på vår balkong till och med!
Får man skotta ned det på gatan, tro?
Förra året hade Tanja det så här:
httpv://youtu.be/zNkVzK0Xj4k

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snö i tassarna!”

    1. Mjau, vi har skrapat ihop det mesta i en hög och sparar till en snökattgubbe, om det skulle bli lite töigare! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *