Vem vill ta hand om Topasgatans Toppe?

toppe
Han är en lite sliten kille, Toppe, men så kärleksfull! Men ha behöver ett hem som kan vaka över att han inte får i sig det han är allergisk mot – då kommer han att må utmärkt!
t1
Mer info om Toppe hittar du hos ”Katterna på Topasgatan” (Frölunda). t2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vem vill ta hand om Topasgatans Toppe?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *