SkaparKatten, håll ut Din Helande Tass!

totten

Håll Din Helande Läkande Tass över våra vänner som nu behöver det:

TOTTEN från Örebro katthem, den tappra kämpen, som vi så väl vill ska bli frisk igen! Totten fick idag åka in akut till Jourkliniken Hund & Katt i Örebro Län AB och bli inlagd, då hans allmäntillstånd är påverkat och han har svårt att dricka. Tottens flickvän Tinisa jamar oroligt på katthemmet, och hoppas att han snart ska vara tillbaka.
Katthemmet tar tacksamt emot alla bidrag, stora som små, till vården av Totten och andra katter i nöd. Om du har möjlighet att bidra, sätt gärna in en slant till postgiro 28 88 67-5.

httpv://youtu.be/e4IT6xbPWdE
MAX & MÅNS HUSSE CHRISTER
som akut hamnade på operation idag, efter att det den 8/1 upptäcktes en tumör i hans inre som ställde till stopp i vitala funktioner… Måtte allt ha gått bra nu, så du snart är hemma hos Max & Måns igen! Du måste ju ge oss en chans att ta del av fler av dina talanger…

gittan
GAMMELMATTE GITTAN lägger vi också till på raden av vänner, liksom MATTES MORMOR och alla våra BEHÖVANDE MISSAR via SnuffeFonden….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “SkaparKatten, håll ut Din Helande Tass!”

    1. Mjau, här hemma ligger alla katter på rygg bara för att kunna hålla tassarna! För det här gänget och för Maxima, Enzo och många fler! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *