Kreativitet för katter…

b2Nu har Stora matte varit och lärt sig decoupage utav Livbojens Sara och Lena! De samlar nämligen lite vänner i helgerna och dekorerar en massa fina saker med tekniken, som innebär att man tar servetter med fina motiv och fäster med ett speciallim som fungerar som en lackering. Det är enkelt, lättsamt och blir nåt fel så kan man tvätta bort det med en gång…

Så nu kommer det att finnas nya alster att ha med på loppis, lotterier och liknande, alltsammans med den vanliga twist om katter som kommer ur Stora mattes tassar – det är bara att hålla utkik!

Och söta tillgivna jourkatten Scully och hennes ungar blev inspiration till följande decoupage-konstverksserie:
fyra
Inte svårt att förstå, eller hur, bilderna får tala för sig själva:
IMG_8067IMG_8073 IMG_8097 IMG_8104

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kreativitet för katter…”

  1. Fina bilder vännen! Det blir fler gånger, och jag och Lena ser fram mot nästa gång. Jamars vad kul vi hade. Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *