Äntligen!

Hej alla vänner!

Jag ska be att få dementera: Nog för att jag gnagde av husses och mattes nätverkskabel hemma i vardagsrummet – men jag har INTE varit och gnagt av sladden till servern hos metrobloggens serverhost!

5 besök
Igår hann bara 26 personer ta sig en titt på min bloggsida innan den packade ihop och blev osynlig, och idag – eftersom jag i snitt har cirka 600 besök om dagen – sitter nog hundratals läsande katter och slokar med morrhåren för att de inte kommit in här!
Felsök
Nu ska jag försöka att jama i fatt! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Äntligen!”

  1. Hurrjam! Vi har inte kunnat läsa din blogg sen i fredags eftermiddag.
    Hoppas supportkatten har lagat ordentligt så den inte krånglar snart igen.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, för säkerhets skull har jag postat ett och annat inlägg utspritt ända till nästa jul! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *