Hjälp till nya Östgötakatter!

Det har kommit ett nödrop till vår vän Lill-Mymlan om ett gäng med katter igen… Fastän de är tio mil bort så är hon beredd att kämpa för att hjälpa dem! ”Ingenting är klart ännu, men det finns ett gäng med katter som behöver bli kastrerade och synade lite i sömmarna!” skriver hon – och självklart gör vi oss redo att räcka ut tassen, eller hur?!

Hör av dig när du vet mer, kompis, så laddar vi för en insats!
Vem vet, där ute går kanske ett blivande ”Max&Måns”-par? ♥
MM

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *