Ta chansen att vinna en tatuering genom att göra något gott!!!

Visst gör du goda gärningar ibland?!! Varför inte dokumentera dem och skicka till Stinas tävling ”Min härliga gärning” så får du chansen att vinna ett presentkort på och tid för en Eyescreamtattoo-tatuering värd 4000 kr!!!

Så här fungerar tävlingen ”Min härliga gärning!”:
Den person som på piffigast vis, med bra story bakom, gör något för en annan person (Helt random eller känd, dock ej Stina själv), fotograferar det, förklarar varför och hur, och skickar det via mail (stina_nyman@tele2.se) senast 14/2, vinner alltså!
TANKEN ÄR ATT NI SKA FUNDERA UT NÅGOT  NU OCH GÖRA DET (Fr o m 2014-01-01), INTE SKICKA IN BIDRAG MED SAKER SOM REDAN HAR SKETT!
Ju mer fantasifullt och hjärtevärmande desto bättre! Kom ihåg, det handlar inte om att köpa dyra saker, det handlar om tanken bakom det hela.
Såklart kan man få skicka in flera olika bidrag (Dock bedöms man enbart efter ett bra, inte efter hur många.) och syftet med detta är att sprida glädje och ljus och kanske smitta andra att göra samma sak! Dela med er!

Få se nu, vad har jag gjort för god gärning idag? Jo, att sprida det här!!! Alltid nåt!

angel2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *