Visit på Kattstallet

En imponerande kille som jag träffade på Kattstallet är detta, Mazarin:
IMG_7987
Mazarin har haft lite otur med att hitta sitt rätta hem, och kommit tillbaka till katthemmet efter ett par adoptioner. Men han ger inte upp, han jobbade stenhårt på att charma igår…
IMG_7989
Jag är ytterligt imponerad av Mazarins granna morrhår:
IMG_7988
De är hur enormt långa som helst!!! Och han killades gärna med dem!
IMG_7985
Mer Kattstallet-missar kommer snart! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Visit på Kattstallet”

    1. Mjau, OM det nu blir den person som jag såg kela med Mazarin igår som adopterar honom, så kan jag garantera att han flyttat färdigt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *