Besök hos Sambo och Roxy

När Stora matte varit på Husdjursmässan så hade hon ytterligare ett uppdrag, nämligen att lämna vinsten i Fjärde JulTasseriet T23 till Sambo!!! På grund av det sköra innehållet så hade inte PostKatten fått det uppdraget, de vackra handmålade vinglasen måste ju absolut komma fram oskadade! Med hjälp av en stadig träkorg var de nu transportskyddade och en nöjd Sambo kunde packa upp:
IMG_7914
Faktum är att fina Roxy erbjöd mig att få sova på hennes kudde, så vi stannade där över natten! Tack Sambo, Roxy, husse och matte för gästfriheten!!! IMG_7936
IMG_7934Sedan är jag ju lite stolt att jag fick sticka in nosen i matte Agnetas ”verkstad” och få se alla fina tyger och material som hon använder till de fina saker hon syr… Ni har ju sett de fina bokomslagen och necessärerna!

Jag stoppade tassen i en tyghög och hittade den här fina katten! Inte nog med det, jag har fått en alldeles nysydd lysande grön liten sak till nästa Tasseri… Men vad, det får ni vara nyfikna på tills det dyker upp – det blir inte förrän längre fram!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Besök hos Sambo och Roxy”

    1. Kurr, de är jätterara! Men att lilla Roxy t ex överlevt ett fall från fjärde våningen och en massa andra hemskheter, det kan man inte se! NosPuss Wikki

  1. Tack snälla Stora Matte och stand-in-Wikki för det trevliga besöket och för Tasseri-leveransen!! Och tack för att ni inte avslöjar att en av oss (inga namn!) hoppade upp i soffan och väckte Stora Matte klockan 3 på natten!! NosPussar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *