Snart dags att fundera på nyårslöften?

new-years-resolution-cat
1) Försöka att kräkas pälsbollarna BREDVID mattan…

2) Ha fler Tasserier och Auktioner till förmån för katthjälpare och hjälpbehövande katter!

3) Åka till Landet oftare!

4) Låta bli att gnaga på kablar… (Snälla kan någon uppfinna ett tuggummi typ nicorette fast för sladdbitarkatter? ”Sladette”!??)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart dags att fundera på nyårslöften?”

  1. Hej Wikki, braiga löften som du har avgivit, fast nr. 1 är svåååårt att hålla tror jag!? Jag kräktes PÅ en matta för några timmar sedan men självklart blev matte inte arg! Har man katt får man ha mattor anpassade därefter! Tasskram

    1. Mjau, det är ju dessutom självklart för en god matte att ha förståelse för sin katts eventuella kräkbehov, det är ju inte konstigare än när vi behöver gå på lådan! Eller hur? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *