Matte halkade…

kurvaJust nu råder jätteläskig blixthalka här i Örebro! Matte åkte nyss till sitt jobb och hade som tur är fått varningar, så hon körde jättesakta… Ändå, i rondellen vid Franciskuslunden, i knappt 20 km/tim så kanade bilen plötsligt och for rätt förbi utfarten som matte siktat på! Till all lättnad inga fler bilar i rondellen och matte fick köra runt ett helt varv för att komma av åt rätt håll.

Så kör försiktigt, alla som är ute och åker!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte halkade…”

  1. Vilken tur att det gick bra! Vi ska säga åt matte och hennes kompis, hussen till Solise, Vilda, Elvan, Rosetta och akut-Aqua att de ska köra lugnt i sina bilar när de åker för att börja packa ihop allt som ska med till Husdjursmässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *