Tacksamhet – en av de finaste känslorna

Nu pustar jag och matte ut efter att ha tassat oss igenom allt det praktiska med julen. Det här året fick vi en helt otrolig jul faktiskt! Jag är mycket tacksam till alla som hjälpt oss att göra den så fantastisk…

– Vi fick fira jul i vårat Nya Hemma, trygga långt bort från otäcka bränder och stökigt grannskap. Men vi tänker medlidsamt på alla dem som inte har möjligheten att flytta bort från problematiska bostadsområden eller känna sig i säkerhet där de bor. Mjau, vi hade tur och är lyckligt lottade…
– Det bästa med julklappar, det är att få GE. Under december har nu min JulKalender här på bloggen fördelat ut behållningen från Hittekattsbandet till 30 katthjälpare. Det känns så stort att ha fått förtroendet att förvalta denna hjälp och vi gör allt vi kan för att den också fortsättningsvis ska gå vidare till kattverksamheter som behöver stöd i det fantastiska arbete de gör för hemlösa katter!

Och det underbara är att julens känsla av närhet, värme och givande ligger kvar också idag! Men nu laddar vi också för att hitta på något spännande till Husdjursmässan!!! Man måste ju se framåt mot det nya året… Det finns många missar kvar som behöver oss!
fish

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *