Snart dax för Husdjursmässan!!!

Det har blivit tradition att jag puffar iväg min Wikki FlatCat och matte och Stora matte till Kista och den stora Husdjursmässan varje år – något sådant blir det så klart i år också! Den 3-6 januari går den av stapeln, och vi träffar alltid många av våra kattvänner där, bland annat:
– Akutgruppen
– Djurhjälpen Vaxholm
– Stockholms katthem
– Vimedjur

Så här såg det ut när jag hälsade på förra året:
IMG_6799
Jag ska konferera med matte om vilken dag det blir i år som jag åker dit!
Vi kanske ses???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart dax för Husdjursmässan!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *