Vinnare i Tredje JulTasseriet T22!

Idag kan man ju säga att Föreningen Djurhjälpen i Vaxholm är DUBBELVINNARE – för det kunde jag ju inte veta att jag skulle bli så försenad med avslöjandet av vilka som jamat hem de två återstående JulTasserierna, att det JulTasseri vars intäkter som ska gå till just Djurhjälpen blir klart just idag när det är de som också får pengen i min adventskalender idag! Jamarns kul!!! Det här JulTasseriet inbringade en slant på 575 kronor till er! *spinner*
IMG_7634
Och rätt svar på tävlingsuppgiften som löd ”I vårat Nya Hemma julpyntar vi nu för fullt. Gissa hur många elljus vi sätter upp för att ha tända på julafton? Alltså varje liten glödlampa/ljus på en ljusslinga räknas för sig. Fast den här adventsstjärnan räknas som en enda!” ska vi räkna ihop nu och vi har: Snöstjärnor 2 st som den i fönstret + 80 ljus i slingan på balkongen (Några skymtar på bilden) + två slingor med vardera 23 lysande snöflingor! Det blir alltså sammanlagt 128 ljuspunkter!!!

Och sammanlagt 13 katter har gissat på allt från 35 till 793 stycken! Och närmast till rätt svar är vännen Deco som gissat på 79 ljus/lampor! Grattis och God Jul, Deco!!!! PostKatten ska få ta tass om paketet i morgon och vi hoppas det ska vara framme innan julafton!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vinnare i Tredje JulTasseriet T22!”

 1. Vill bara meddela att kattpensionären Benke fick somna in igår.
  Vi saknar honom sååå mycket här hemma.

  Vila i frid underbara, älskade lilla Benke. Det var en stor ära att få lära känna dig o vara din Husse. Kommer aldrig att glömma dig, du kommer alltid att ha en stor plats i våra hjärtan.
  Alfons sitter i fönstret o väntar på att du skall komma in, lill-Berra ligger/sover på din favoritplats o väntar på dig. Själv öppnar jag altandörren av automatik, för att släppa in dig, gråter tårar för att du inte finns hos oss längre.
  Vi saknar dig sååå, sååå mycket.

  PS
  Mailade vårt sorge brev till wikkis tassmail
  DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *